KlientRegnskap benytter nå økonomisystemet Sumango – en Microsoft Dynamics NAV løsning !

KlientRegnskap har nå tatt i bruk økonomisystemet Sumango !

Sumango er et web-basert økonomisystem som baserer seg på Microsoft Dynamics NAV. For oss som regnskapskontor er valget av økonomisystem svært viktig siden dette er hovedverktøyet vårt. Når vi nå har valgt system så ønsker vi to ting som er litt vanskelig å kombinere – vi ønsker et system med funksjonalitet nok til å dekke behovet til både kunder som har et enkelt behov og kunder som har mer avansert behov samtidig som det er enkelt å bruke.

Dette har Sumango løst på en glimrende måte ved at våre kunder som gjerne skal fakturere selv samt hente rapporter og annen info fra system forholder seg til et enkelt web-grensesnitt mens vi som regnskapskontor har tilgang til et mye mer avansert system. Ettersom kunden får behov for mer avansert funksjonalitet åpner vi for dette i kundens tilgang. Med andre ord – kunden slipper å forholde seg til kompliserte ting han ikke har bruk for samtidig som det er mulig å åpne for de rutiner det er behov for.

Videre kan kundens leverandører sende fakturaer direkte til Sumango der disse blir OCR-lest og etter at kunde har godkjent kan vi som regnskapskontor betale disse fra økonomisystemet. Dette er svært arbeidsbesparende for deg som kunde samtidig som medgått tid hos oss ikke øker.

Etter en grundig gjennomgang av mange av de mest vanlige økonomisystemene på markedet mener vi at dette er det beste valget. Enkelt – og avansert – i en genial kombinasjon. Ettersom Microsoft Dynamics NAV eies av Microsoft er systemet også svært godt integrert med øvrige produkter i Microsoft-familien.