Den beste løsningen for din bedrift

KlientRegnskap kan hjelpe deg med
  •  Budsjett.
  •  Valg av selskapsform.
  •  Stiftelse av selskapet.
  •  God regnskapsløsning for bedriften.
Hvorfor velge KlientRegnskap?
  •  31 års erfaring.
  •  Etablert hundrevis av bedrifter.
  •  Noen av disse er ennå kunder etter 31 år.

Om oss

Litt om oss her på KlientRegnskap

KlientRegnskap fører regnskap for bedrifter innen de fleste bransjer. Våre medarbeidere har lang erfaring i å møte de spesielle regnskapsmessige utfordringene for de forskjellige bransjene.

Vite mer

Om Sumango

Med nettbasert regnskap får du som kunde full oversikt over den økonomiske utviklingen. Sumango er en enkel, sikker og fleksibel regnskapsløsning som kan brukes når som helst, hvor som helst.

En helhetlig løsning

Ved å kombinere Office 365, Sharepoint online og Microsoft Dynamics NAV får du som kunde tilgang til din egen portal hvor nyhetsbrev, informasjon  og rapporter kan vises. Dette gjør samarbeidet mellom deg som kunde og oss enklere og raskere.

Sumango er laget for å tilfredsstille selv den mest krevende bruker, og kan kjøres på alle enheter, også nettbrett og telefon.

Om Visma eAccounting

Vi i KlientRegnskap er også sertifisert byrå for Visma eAccounting. Visma eAccounting er et enkelt regnskapssystem som tilbyr regnskap, lønn, fakturering, økonomioversikt og timeregistrering. Dette systemet har vi valgt å ta i bruk for å kunne tilby litt flere muligheter for våre kunder når det kommer til system valg.

Visma eAccounting er et smart og enkelt regnskapsprogram for små bedrifter. Programmet har
en rekke smarte funksjoner og automatikk som forenkler dine daglige oppgaver, slik at du kan
bruke mer tid på bedriften og mindre på regnskap.

REGNSKAP

Med oss som ansvarlig regnskapsfører finner vi en fornuftig arbeidsdeling mellom oss og deg som kunde, og du får en fast saksbehandler hos oss du kan forholde deg til. Vi tilbyr også kundene våre å koble seg til vårt økonomisystem Sumango via internett på alle plattformer, PC, nettbrett eller mobil.

FAKTURERING

Vi kan samarbeide når det gjelder fakturering på flere måter. Vi har gode rutiner og løsninger på plass både for papir og nettbasert fakturering men svært mange fakturaer sendes i dag enten på epost eller som såkalt EHF-Faktura. Vi finner den løsningen som passer deg best og vi har gode muligheter for abonnementsrutiner i vårt nye økonomisystem Sumango.

LØNN

Selv for en mindre bedrift kan det å kjøre lønn være et område som krever stor faglig innsikt. De aller fleste av våre regnskapskunder velger derfor også å overlate lønnskjøring til oss. Dette vil da også vanligvis innebære innberetning av skattetrekk og arbeidsgiveravgift som gjøres månedlig ved å sende en såkalt A-melding elektronisk.Annenhver måned skal skattetrekk og arbeidsgiveravgift betales og ved et års utløp skal det sendes lønnsoppgaver til de ansatte.

ÅRSOPPGJØR OG LIGNINGSPAPIRER

Et viktig mål med regnskapet er å kunne produsere skattemelding med nødvendige tilleggsskjema ved årets slutt. Vi benytter programmet Total Årsoppgjør som etter vår mening er det beste årsoppgjørssystemet i dette arbeidet.

BRUK OSS NÅR DU SKAL STARTE FOR DEG SELV

Byggebransjen

Vi har mange kunder innen forskjellige grener av …

Les mer her

Butikk

Vi i KlientRegnskap har lang erfaring med regnskapsføring …

Les mer her

Tjenesteyting

Vi i KlientRegnskap har lang erfaring med regnskapsføring…

Les mer her

Kontakt med oss