Litt om oss her på KlientRegnskap

KlientRegnskap fører regnskap for bedrifter innen de fleste bransjer. Våre medarbeidere har lang erfaring i å møte de spesielle regnskapsmessige utfordringene for de forskjellige bransjene. Med oss som ansvarlig regnskapsfører finner vi en fornuftig arbeidsdeling mellom oss og deg som kunde, og du får en fast saksbehandler hos oss du kan forholde deg til.

Vi legger stor vekt å lage gode rutiner slik at vi kan kommunisere sammen på en god måte, og dermed få ført regnskapet ditt på en effektiv måte. Dette bidrar også til å holde regnskapskostnadene nede.

Vi tilbyr også kundene våre å koble seg til vårt økonomisystem via internett – noe som er veldig effektivt for å fjerne dobbeltarbeid. Vi tilbyr blant annet følgende effektive løsninger:

  • Fakturer direkte i vårt økonomisystem Sumango – en Microsoft Dynamics NAV løsning – du legger data direkte i vårt system.
  • Vårt kassesystem leverer data rett i vårt økonomisystem – og du kan følge med på omsetningen fra en PC, Mac, Ipad m.m via internett når du er borte fra salgstedet
  • Vi tilbyr også skanning av bilag, en rimelig og enkel løsning i økonomisystemet Sumango.  Systemet inneholder muligheter for avansert med dokumentflyt og OCR-lesing
  • Vi har også egne løsninger for Taxi-regnskap og Malerbedrifter