Litt om oss her på KlientRegnskap

KlientRegnskap fører regnskap for bedrifter innen svært mange bransjer.
Våre medarbeidere har lang erfaring i å møte de spesielle regnskapsmessige utfordringene for de forskjellige bransjene.

Vi legger stor vekt å lage gode rutiner slik at vi kan kommunisere sammen på en god måte, og dermed få ført regnskapet ditt på en effektiv måte. Dette bidrar også til å holde regnskapskostnadene nede.

Vi tilbyr også kundene våre å koble seg til vårt økonomisystem Sumango via internett – noe som er veldig effektivt for å fjerne dobbeltarbeid. Vi tilbyr blant annet følgende effektive løsninger:

 • Fakturer direkte i vårt økonomisystem Sumango – du legger data direkte i vårt system.
 • Vårt kassesystem leverer data rett i vårt økonomisystem – og du kan følge med på omsetningen fra en PC, Mac, Ipad m.m via internett når du er borte fra salgsstedet
 • Vi tilbyr også skanning av bilag med mulighet med dokumentflyt og OCR-lesing i systemet Sumango. Sumango takler også såkalt EHF faktura (et elektronisk fakturaformat) både inngående og utgående. Det er også mulig å få leverandører til å sende fakturaer direkte til Sumango for mest mulig automatisert behandling der.
 • Vi har også egne løsninger for Taxi-regnskap. Tall hentes elektronisk fra Taxi-sentralens system og regnskapet kan føres på en svært rasjonell og automatisert måte.
 • Vi er også et sertifisert kontor for Visma Eaccounting. Selv om Visma Eaccounting forenkler regnskapet vet vi at det ikke er alt som er like lett. Derfor er det enkelt å samarbeide med oss i samme system. Er det ting du står fast på, trenger
  hjelp til, eller rett og slett ikke har tid til, står vi klare til å bistå deg. Vi jobber i samme program,
  med samme data og informasjon. Effektivt for deg – enkelt for oss!
  Med et samarbeid i Visma eAccounting:
  ● Jobber vi i samme system
  ● Fordeler arbeidet etter ønske og behov
  ● Kommuniserer vi direkte i løsningen
  ● Samler og godkjenner vi bilag med mobilapp