Litt om oss her på KlientRegnskap

Klient Regnskap fører regnskap for bedrifter innen svært mange bransjer.
Våre medarbeidere har lang erfaring i å møte de spesielle regnskapsmessige utfordringene for de forskjellige bransjene.

Vi legger stor vekt å lage gode rutiner slik at vi kan kommunisere sammen på en god måte, og dermed få ført regnskapet ditt på en effektiv måte. Dette bidrar også til å holde regnskapskostnadene nede.

Vi tilbyr også kundene våre å koble seg til vårt økonomisystem Sumango via internett – noe som er veldig effektivt for å fjerne dobbeltarbeid. Vi tilbyr blant annet følgende effektive løsninger:

  • Fakturer direkte i vårt økonomisystem Sumango – du legger data direkte i vårt system.
  • Vårt kassesystem leverer data rett i vårt økonomisystem – og du kan følge med på omsetningen fra en PC, Mac, Ipad m.m via internett når du er borte fra salgsstedet
  • Vi tilbyr også skanning av bilag med mulighet med dokumentflyt og OCR-lesing i systemet Sumango. Sumango takler også såkalt EHF faktura (et elektronisk fakturaformat) både inngående og utgående. Det er også mulig å få leverandører til å sende fakturaer direkte til Sumango for mest mulig automatisert behandling der.
  • Vi har også egne løsninger for Taxi-regnskap. Tall hentes elektronisk fra Taxi-sentralens system og regnskapet kan føres på en svært rasjonell og automatisert måte.