Helge Mellemstrand
Autorisert regnskapsfører

Autorisert regnskapsfører og daglig leder.  Startet KlientRegnskap som enkeltmannsforetak og har drevet selskapet siden 1987 – med andre ord 30 års Jubileum i 2017 !  Driver med etablering av nye bedrifter, kvalitetskontroll og årsoppgjør innen en rekke bransjer samt føring av regnskap for restauranter og butikker mm.

Har gjennom disse årene hjulpet utallige bedrifter i gang og har fortsatt kunder som har vært med helt siden starten.

Wenche Mellemstrand
Regnskapsfører

Wenche har jobbet i KlientRegnskap i 29 år.  Fører regnskap og kjører lønn for butikker mm.

Karin Vagle Rønningen
Regnskapsfører

Karin har jobbet i KlientRegnskap i 19 år.  Fører regnskap og kjører lønn for Barnehage, Servicebedrifter, It-bransjen samt firma i byggebransjen mm.

Andreas Fossfjell
Regnskapsfører

Andreas begynte i KlientRegnskap i mai 2018 og han har Bachelorgrad i økonomi og administrasjon. Han fører regnskap for restauranter, reiseliv, personlig tjenesteyting samt mye mer.

Kjell Reidar Norland
Regnskapsfører

Kjell har jobbet hos oss i 11 år.  Fører regnskap og lønn for barnehage, butikker, servicebedrifter, firma innen byggebransjen mm.

Yulia Abagaeva
Autorisert Regnskapsfører

Yulia begynte i KlientRegnskap Januar 2017 og har Master innen regnskap og revisjon fra Universitetet i Stavanger.Hun fører regnskap for byggebransje, skipsindustri, handel samt for selskap innen tjenesteyting.Hun har også erfaring som juridisk representant for et større russisk selskap.Hun snakker russisk i tillegg til norsk og engelsk.