Microsoft`s Norske sky

I KlientRegnskap har vi tradisjon for å være tidlig ute med ny teknologi. Vår hovedsystem er økonomisystemet Sumango som er et Cloudbasert system som kjøres i Microsoft Azure. Som bruker av Sumango merker man dette først og fremst ved at systemet er raskt og det er praktisk talt ikke nedetid.
For oss som jobber mye med sensitive data er det også godt å vite at en leverandør som Microsoft står bak systemet – noe som gjør oss sikre på at vi har en trygg plattform for våre data.


Vi har også noen andre programmer der det dessverre ikke finnes Cloudversjoner av og for å kjøre disse har vi også hatt en egen installasjon av Microsoft Azure siden 2015. Vi har store forventninger om at Microsoft Azure nå blir ett ennå bedre system når det er Microsoft datasentere i Norge som tilbyr tjenesten!

Gratulerer Microsoft!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *