Jobbe i KlientRegnskap?

KlientRegnskap Sandnes AS er et lokalt regnskapskontor som eies av de ansatte. Selskapet har sin historie helt tilbake til 1985 da det opprinnelig ble startet som et enkeltmannsforetak. Vi er pr i dag 7 ansatte.

Selskapet har de siste tre årene brukt store ressurser på å ta i bruk nye dataløsninger. Målet har vært å få etablert oss som et av de fremste regnskapskontorene når det gjelder integrerte løsninger og automatiserte funksjoner.

Vår tidligere trainee Alexander er nå blitt autorisert regnskapsfører og vi er klar for å ta inn en ny:

Vi søker etter en person med Bachelor i regnskap eller revisjon med en fagsammensetning som gjør det mulig å bli autorisert som regnskapsfører etter praksisperioden. Målet er at du skal oppnå å bli autorisert etter praksisperioden på 2 år og du vil få utføre både løpende regnskap samt årsoppgjør for de vanligste selskapsformene.

Vi ser at vår bransje er i en omfattende omstillingsfase akkurat nå, der gode dataløsninger og evnen til å få integrert dataløsninger og automatisert rutiner vil være viktig for at kunden skal velge oss. Vi ser derfor etter personer som er nysgjerrig på nye måter å gjøre ting på og som har interesse av dataløsninger i tillegg til den faglige interessen innen regnskap og økonomi.

GODE BETINGELSER

Vi tilbyr gode betingelser for rett person. Arbeidsplass vil være i Sandnes på vårt kontor i Jærveien 20. Her vil du få 6 kollegaer hvorav en har jobbet hos oss i 20 år. Vi har en stabil arbeidsstyrke, og det tar vi som et tegn på at våre ansatte trives.

Du vil også etter nærmere avtale bli tilbudt medeierskap i selskapet.

Vi forventer en rivende utvikling i selskapet i tiden som kommer.

HVA ER DIN ERFARING OG KOMPETANSE VERD ?

Når sjekket du sist hva din kompetanse og erfaring er verd i dagens arbeidsmarked?

Ta utfordringen og ta kontakt for en uforpliktende prat. Ta kontakt med daglig leder Helge Mellemstrand på mobil 90994522 eller epost helgem@klientregnskap.no – alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt overfor nåværende arbeidsgiver.